Συνεργαζόμενοι φορείς

Η πολυετής πείρα μας και οι στρατηγηκές συνεργασίες με τους ηγέτες του χώρου, μας καθιστούν το πλέον εξειδικευμένο κέντρο πιστοποίησης γνώσεων ξένων γλωσσών.University of Cambridge: Προετοιμάζουμε υποψηφίους για όλες τις εξετάσεις Cambridge (YLE-KET-PET-FCE-CAE-CPE-IELTS)

Ως ακαδημαϊκοί συνεργάτες και GOLD PREPARATION CENTRE του παν/μίου οργανώνουμε κάθε χρόνο εξειδικευμένα σεμινάρια για τους υποψηφίους με ομιλητές εξέχοντες ακαδημαϊκους συνεργάτες του πανεπιστημίου.


Hellenic American Union & Hellenic American College:

H στενή μας συνεργασία με ένα από τους μεγαλύτερους και ιστορικότερους φορείς πιστοποίησης στην Ελλάδα μας δίνει την δυνατότητα να οργανώνουμε από κοινού σεμινάρια, επισκέψεις καθώς και άλλων ειδών εκπαιδευτικές εκδηλώσεις. Επίσης συμμετέουμε στις εξετάσεις E.C.P.E. και M.E.T του παν/μίου Michigan καθώς και TOEFL και TOEIC του ETS.

Oxford University: Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς το γεγονός οτι η Oxford University press επέλεξε το σχολείο μας ως ένα από τα 500 σε όλο τον κόσμο για συμμετάσχει στη διαδικασία pretesting ενόψη των νέων πτυχίων γλωσσομάθειας.

 

Hellenic English Council:  Είμαστε μέτοχοι και ιδρυτικά μέλη του μεγαλύτερου cose centre της Ελλάδας για τη διεξαγωγή εξετάσεων του πανεπιστημίου Cambridge.

 

 

1/1

The Scholars group ΚΑΝΑΚΑΡΗ - Ξένες γλώσσες (Αγγλικά Γαλλικά Γερμανικά Ισπανικά) - Παλαιό Φάληρο - Νέα Σμύρνη - Καλαμάκι / thescholarsgroupkanakari@gmail.com

© 2020 The Scholars group Kanakari - Quality Language schools - Μιλτιάδου 52, Παλαιό Φάληρο , 17563 - www.kanakari.com

Developed by Petros Syntelis