Συνεργαζόμενοι φορείς

Η πολυετής πείρα μας και οι στρατηγηκές συνεργασίες με τους ηγέτες του χώρου, μας καθιστούν το πλέον εξειδικευμένο κέντρο πιστοποίησης γνώσεων ξένων γλωσσών.University of Cambridge: Προετοιμάζουμε υποψηφίους για όλες τις εξετάσεις Cambridge (YLE-KET-PET-FCE-CAE-CPE-IELTS)

Ως ακαδημαϊκοί συνεργάτες και GOLD PREPARATION CENTRE του παν/μίου οργανώνουμε κάθε χρόνο εξειδικευμένα σεμινάρια για τους υποψηφίους με ομιλητές εξέχοντες ακαδημαϊκους συνεργάτες του πανεπιστημίου.


Hellenic American Union & Hellenic American College:

H στενή μας συνεργασία με ένα από τους μεγαλύτερους και ιστορικότερους φορείς πιστοποίησης στην Ελλάδα μας δίνει την δυνατότητα να οργανώνουμε από κοινού σεμινάρια, επισκέψεις καθώς και άλλων ειδών εκπαιδευτικές εκδηλώσεις. Επίσης συμμετέουμε στις εξετάσεις E.C.P.E. και M.E.T του παν/μίου Michigan καθώς και TOEFL και TOEIC του ETS.

Oxford University: Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς το γεγονός οτι η Oxford University press επέλεξε το σχολείο μας ως ένα από τα 500 σε όλο τον κόσμο για συμμετάσχει στη διαδικασία pretesting ενόψη των νέων πτυχίων γλωσσομάθειας.

 

Hellenic English Council:  Είμαστε μέτοχοι και ιδρυτικά μέλη του μεγαλύτερου cose centre της Ελλάδας για τη διεξαγωγή εξετάσεων του πανεπιστημίου Cambridge.

 

 

cambridge_certificate_2018_800x
press to zoom
50x70_edited
press to zoom
HEC_logo_new
press to zoom
cambridge prep centre0001_437x600
press to zoom
HAU CERTIFICATE0001_425x600
press to zoom
oxford_pretesting
press to zoom
1/1
Cambridge_seminar_2019_2.jpg
cam_aw_cer1web.jpg
talents.png
WP_20160220_14_22_49_Pro.jpg