top of page

Λίγα λόγια για εμάς...

Τα κέντρα ξένων γλωσσών Lingua Line Ε. Κανακάρη ξεκίνησαν την δυναμική τους παρουσία στο Παλαιό Φάληρο το 1980.

Η σωστή οργάνωση καθώς και τα μεγάλα ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις για αναγνωρισμένα πτυχία γλωσσομάθειας στην Ελλάδα, δημιούργησαν πολύ σύντομα τις προϋποθέσεις για τη ραγδαία εξάπλωση τους στην ευρύτερη περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, Νέας Σμύρνης και Αλίμου.

Το 2002 συμμετέχουν στην δημιουργία του δυναμικότερου δικτύου κέντρων ξένων γλωσσών και εκπαιδευτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα The Scholars group. Από τότε μέχρι και σήμερα ο εκπαιδευτικός οργανισμός Lingua Line Ε. Κανακάρη μετονομάζεται σε The Scholars group ΚΑΝΑΚΑΡΗ.

Σήμερα τα κέντρα ξένων γλωσσών The Scholars group ΚΑΝΑΚΑΡΗ διαθέτουν 4 υπερσύγχρονα σχολεία ένα εκ των οποίων πολυώροφο ιδιόκτητο, πάνω από 30 άτομα εκπαιδευτικό προσωπικό καθώς και 4 άτομα διοικητικό προσωπικό και αποτελούν σίγουρα τον μεγαλύτερο ξενόγλωσσο εκπαιδευτικό οργανισμό της περιοχής και έναν από τους μεγαλύτερους στην Ελλάδα.Επίσης αποτελούν ακαδημαϊκό συνεργάτη των παν/μίων Cambridge και Michigan.

Η συνέπεια που διακρίνει τα κέντρα ξένων γλωσσών The Scholars group ΚΑΝΑΚΑΡΗ εδώ και 40+ χρόνια, τα κορυφαία ποσοστά επιτυχίας καθώς και η συνεχής προσπάθεια για ακόμη καλύτερες ξενόγλωσσες υπηρεσίες, είναι η εγγύηση προς τους 500 και πλέον μαθητές ανά έτος στο δύσκολο δρόμο προς την απόκτηση αναγνωρισμένων πτυχίων.

Η προσπάθεια όλων αυτών των ετών αναγνωρίζεται από φορείς διεθνούς κύρους όπως το τμήμα εξετάσεων του πανεπιστημίου Cambridge το οποίο κάθε χρόνο μας χρήζει ΧΡΥΣΟ συνεργάτη του λόγω του αριθμού και του ποσοστού των επιτυχόντων μαθητών μας στις εξετάσεις του.

Σημαντικότερη όμως αναγνώριση είναι οι απόψεις και τα σχόλια των μαθητών μας και των γονέων τους. Γι αυτό και κάθε χρόνο μας απονέμεται το βραβείο των ΑΕΤΩΝ της εκπάιδευσης για την περιοχή του Παλαιού Φαλήρου. 

Gold preparation centre certificate_001_edited_edited.jpg
logo-ekpaideusis-2022-eng-1.png

Η ξενόγλωσση εκπαίδευση προσφέρεται από πολλούς. Ελάχιστοι, όμως, είναι αυτοί που έχουν 40 και πλέον χρόνια εμπειρίας, που έχουν εκπαιδεύσει πάνω από 8000 μαθητές, που εφοδιάζουν τους μαθητές τους μόνο με πτυχία κύρους από τους πιο απαιτητικούς φορείς πιστοποίησης παγκοσμίως (University of Cambridge), που έχουν επιλεγεί από το University of Cambridge για δίγλωσση τηλεοπτική συνέντευξη (2019), που κάθε χρόνο το University of Cambridge τους απονέμει την τιμητική διάκριση του χρυσού (GOLD) κέντρου προετοιμασίας, που βραβευτήκαν από τους ΑΕΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ για τον βαθμό ικανοποίησης μαθητών και γονέων, και που είναι πάντα μπροστά από την εποχή τους στον τομέα της εκπαίδευσης. Εσείς θα προσφέρετε στο παιδία σας κάτι λιγότερο;

KAN1.jpg

Ευαγγελία Κανακάρη

Μετά από σπουδές στην Αγγλική φιλολογία του Πανεπιστήμιου Αθηνών και μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό, ιδρύει το πρώτο της κέντρο ξένων γλωσσών στην Αθήνα. Από τότε υπηρετεί την ξενόγλωσση εκπαίδευση ακούραστα και δημιουργικά. Από το 1990 έως το 1996 διετέλεσε εκλεγμένο μέλος του διοικητικού συμβουλίου το Πανελληνίου Συνδέσμου Φροντιστηρίων ξένων γλωσσών (PALSO) και αντιπρόεδρος αυτού επί σειρά ετών. Βάση της επιτυχίας της αποτελεί η συνεχής ενημέρωση στις σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.Η προσπάθεια για άρτια διδασκαλία την οδήγησε στη συγγραφή εκπαιδευτικών βιβλίων με μεγάλη εκδοτική επιτυχία

Parastasi_0020_edited.jpg

Μαριγίαννα Καρατζά

Από το 1997 έως σήμερα ασχολείται με τον ακαδημαϊκό τομέα των κέντρων ξένων γλωσσών The Scholars group ΚΑΝΑΚΑΡΗ. Έχοντας σπουδάσει και ολοκληρώσει μεταπτυχιακές σπουδές πάνω στην μεθοδολογία και την πρακτική της διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας (Education Studies in Applied Linguistics), έχει ως αντικείμενο εξειδίκευσης τον εκσυγχρονισμό των διδακτικών μεθόδων και την ενσωμάτωση νέων τεχνικών στην εκπαίδευση. Έχει διατελέσει teacher trainer για πολλά έτη και έχει εξειδικευτεί στη διδασκαλία παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες. Είναι μέλος του Cambridge English Teacher. Τέλος είναι πιστοποιημένη NeuroLinguisticProgramming Practitioner από το “The society of Neurolinguistic Programming”

syn1.jpg

Πέτρος Συντελής

Από το 1998 και μετά από σπουδές στο Μαθηματικό τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών ασχολείται με την διοίκηση και την εξάπλωση του οργανισμού The Scholars ΚΑΝΑΚΑΡΗ. Είναι κάτοχος άδειας διδασκαλίας της Αγγλικής γλώσσας και ειδικευμένος στην πληροφορική και τις εφαρμογές της. Είναι ο εμπνευστής και ιδρυτής της αλυσίδας κέντρων εκμάθησης πληροφορικής INFOWIZ. Είναι επίσης ιδρυτικό μέλος και μέτοχος του Hellenic English Council

HEC.png

Οι καθηγητές μας

’Ολοι οι καθηγητές μας είναι κάτοχοι πτυχίων φιλολογίας και μεθοδολογίας πάνω στην Αγγλική γλώσσα. Είναι Έλληνες με μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό ή αγγλόγωνοι με σπουδές στην διδασκαλία της γλώσσας. ‘Εχουν ίδιαίτερη μεταδοτικότητα και είναι ειδικευμένοι στην αντιμετώπιση παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες. Τέλος είναι πιστοποιημένοι για διδασκαλία σύμφωνα με το The Scholars System.

ENGL_BIGBEN.jpg

Our 
EFL
teachers

0-02-05-1bab3e98a51bd0335b1fb02d9961bab88ba11dddab69f794706b063a46101cc8_86488514b6e325b9.
Mr. Steve

Mr. Steve

Mr. John

Mr. John

Ms. Clare

Ms. Clare

Ms. Liana

Ms. Liana

Ms. Erica

Ms. Erica

Ms. Catherine

Ms. Catherine

Ms. Dimitra

Ms. Dimitra

Ms. Eliza

Ms. Eliza

Ms. Danae

Ms. Danae

Ms. Monica

Ms. Monica

Ms. Iro

Ms. Iro

Ms. Christine

Ms. Christine

Ms. Betty

Ms. Betty

Ms. Irene

Ms. Irene

bottom of page