Λίγα λόγια για εμάς...

Cambridge_seminar_teachers2019_edited.jp

Τα κέντρα ξένων γλωσσών Lingua Line Ε. Κανακάρη ξεκίνησαν την δυναμική τους παρουσία στο Παλαιό Φάληρο το 1980.

Η σωστή οργάνωση καθώς και τα μεγάλα ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις για αναγνωρισμένα πτυχία γλωσσομάθειας στην Ελλάδα, δημιούργησαν πολύ σύντομα τις προϋποθέσεις για τη ραγδαία εξάπλωση τους στην ευρύτερη περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, Νέας Σμύρνης και Αλίμου.

Το 2002 συμμετέχουν στην δημιουργία του δυναμικότερου δικτύου κέντρων ξένων γλωσσών και εκπαιδευτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα The Scholars group. Από τότε μέχρι και σήμερα ο εκπαιδευτικός οργανισμός Lingua Line Ε. Κανακάρη μετονομάζεται σε The Scholars group ΚΑΝΑΚΑΡΗ.

Σήμερα τα κέντρα ξένων γλωσσών The Scholars group ΚΑΝΑΚΑΡΗ διαθέτουν 4 υπερσύγχρονα σχολεία ένα εκ των οποίων πολυώροφο ιδιόκτητο, πάνω από 30 άτομα εκπαιδευτικό προσωπικό καθώς και 4 άτομα διοικητικό προσωπικό και αποτελούν σίγουρα τον μεγαλύτερο ξενόγλωσσο εκπαιδευτικό οργανισμό της περιοχής και έναν από τους μεγαλύτερους στην Ελλάδα.Επίσης αποτελούν ακαδημαϊκό συνεργάτη των παν/μίων Cambridge και Michigan.

Η συνέπεια που διακρίνει τα κέντρα ξένων γλωσσών The Scholars group ΚΑΝΑΚΑΡΗ εδώ και 33 χρόνια, τα κορυφαία ποσοστά επιτυχίας καθώς και η συνεχής προσπάθεια για ακόμη καλύτερες ξενόγλωσσες υπηρεσίες, είναι η εγγύηση προς τους 1000 και πλέον μαθητές τους στο δύσκολο δρόμο προς την απόκτηση αναγνωρισμένων πτυχίων.

Ευαγγελία Κανακάρη

Μετά από σπουδές στην Αγγλική φιλολογία του Πανεπιστήμιου Αθηνών και μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό, ιδρύει το πρώτο της κέντρο ξένων γλωσσών στην Αθήνα. Από τότε υπηρετεί την ξενόγλωσση εκπαίδευση ακούραστα και δημιουργικά. Από το 1990 έως το 1996 διετέλεσε εκλεγμένο μέλος του διοικητικού συμβουλίου το Πανελληνίου Συνδέσμου Φροντιστηρίων ξένων γλωσσών (PALSO) και αντιπρόεδρος αυτού επί σειρά ετών. Βάση της επιτυχίας της αποτελεί η συνεχής ενημέρωση στις σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.Η προσπάθεια για άρτια διδασκαλία την οδήγησε στη συγγραφή εκπαιδευτικών βιβλίων με μεγάλη εκδοτική επιτυχία

Μαριγίαννα Καρατζά

Από το 1997 έως σήμερα ασχολείται με τον ακαδημαϊκό τομέα των κέντρων ξένων γλωσσών The Scholars group ΚΑΝΑΚΑΡΗ. Έχοντας σπουδάσει και ολοκληρώσει μεταπτυχιακές σπουδές πάνω στην μεθοδολογία και την πρακτική της διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας (Education Studies in Applied Linguistics), έχει ως αντικείμενο εξειδίκευσης τον εκσυγχρονισμό των διδακτικών μεθόδων και την ενσωμάτωση νέων τεχνικών στην εκπαίδευση. Έχει διατελέσει teacher trainer για πολλά έτη και έχει εξειδικευτεί στη διδασκαλία παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες. Είναι μέλος του Cambridge English Teacher. Τέλος είναι πιστοποιημένη NeuroLinguisticProgramming Practitioner από το “The society of Neurolinguistic Programming”

Πέτρος Συντελής

Από το 1998 και μετά από σπουδές στο Μαθηματικό τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών ασχολείται με την διοίκηση και την εξάπλωση του οργανισμού The Scholars ΚΑΝΑΚΑΡΗ. Είναι κάτοχος άδειας διδασκαλίας της Αγγλικής γλώσσας και ειδικευμένος στην πληροφορική και τις εφαρμογές της. Είναι ο εμπνευστής και ιδρυτής της αλυσίδας κέντρων εκμάθησης πληροφορικής INFOWIZ

Οι καθηγητές μας

’Ολοι οι καθηγητές μας είναι κάτοχοι πτυχίων φιλολογίας και μεθοδολογίας πάνω στην Αγγλική γλώσσα. Είναι Έλληνες με μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό ή αγγλόγωνοι με σπουδές στην διδασκαλία της γλώσσας. ‘Εχουν ίδιαίτερη μεταδοτικότητα και είναι ειδικευμένοι στην αντιμετώπιση παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες. Τέλος είναι πιστοποιημένοι για διδασκαλία σύμφωνα με το The Scholars System.

Please reload

HEC.png
Mr. Steve

Mr. Steve

Mr. John

Mr. John

Ms. Mary

Ms. Mary

Ms. Clare

Ms. Clare

Ms. Liana

Ms. Liana

Ms. Erica

Ms. Erica

Ms. Jenny

Ms. Jenny

Ms

Ms

Ms. Helen

Ms. Helen

Ms. Vera

Ms. Vera

Ms. Nicole

Ms. Nicole

Ms. Iro

Ms. Iro

Ms. Chrysante

Ms. Chrysante

Ms. Jasmine

Ms. Jasmine